Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Понеділок, 9 вересня 2013, 15:01

Порошенко не має відношення до фінансування "Третьої республіки" – Стецьків

Український політик і бізнесмен Петро Порошенко не має відношення до фінансування до громадського руху "Третя українська республіка".  

Про це сьогодні, 9 вересня, на прес-конференції повідомив один із засновників громадського руху Тарас Стецьків, інформує кореспондент Варіантів.

"Петро Порошенко не має жодного відношення до фінансування "Третьої української республіки". Він, безумовно, є політичним діячем, який хотів би розрахувати на підтримку багатьох політичних сил, включаючи і "Третю республіку"...але станом на сьогоднішній день жодного відношення до фінансування він не має", – повідомив Стецьків.

Він додав, що наразі президентський рейтинг Порошенка становить близько 4%, і буде добре, якщо він піде у "спільну скарбничку" рейтингу єдиного кандидата від опозиції.

На питання ж, хто фінансує рух "Третя республіка", Стецьків відповів наступним чином:

"Він фінансується з того, що люди, які до нього схилилися і в Києві і в регіонах, просто витягнули зі своєї кишені – хто більше, хто менше - і це дало можливості як мінімум зараз розгортати поїздки по регіонах і шукати людей", – повідомив Стецьків.

Нагадаємо, ініціаторами створення громадського руху "Третя українська республіка" стали такі політики і громадські діячі, як Юрій Луценко, Тарас Стецьків, Тарас Возняк, Володимир Філенко та Олег Кузан.

Завдання руху на найближчий час – не дати Віктору Януковичу перемогти на президентських виборах у 2015 році. 






Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.