Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

job-sbu.org

Понеділок, 9 вересня 2013, 15:53

Мешканець Львівщини отримав довічне ув'язнення за вбивство двох людей

Червоноградський міський суд минулого тижня виніс вирок чоловіку, який минулого року вбив двох коханців своєї співмешканки.

Про це повідомляє un.ua

Восени 2012 року в колодязях у селі було виявлено трупи 2 чоловіків. У результаті розслідування було встановлено, що вбивство вчинив місцевий житель, який дізнався, що в цих чоловіків були сексуальні стосунки з його співмешканкою.

Першого чоловіка він убив, прийшовши до співмешканки з міліції після допиту із приводу крадіжки, яка сталась в селі цього дня.

Він застав їх голими в ліжку, після цього взяв ніж і зарізав чоловіка. Після цього тіло викинув у колодязь.

Співмешканка не заявляла в міліцію, оскільки боялася його помсти. Наступного дня чоловік розпивав спиртні напої зі своїм другом, який зізнався, що в нього були сексуальні стосунки з його співмешканкою.

Після цього чоловік задушив його ременем і тіло також кинув у колодязь. Обидва злочини чоловік зробив у стані алкогольного сп'яніння.

Під час суду він зізнався в 2 убивстві, а про перше говорив, що його вчинила співмешканка через те, що вбитий вимагав від неї близькості.

Однак суд визнав його винним в обох убивствах і засудив до довічного ув'язнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.