Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

www.ukrainianforums.com

Вівторок, 22 травня 2012, 12:24

Найбільший у світі парад наречених відбудеться у Львові

16 червня о 13.00 на пл. Ринок розпочнеться «Парад наречених», один із наймасштабніших у світі.

Як розповів організатор "Параду наречених", відомий тернопільський тамада Андрій Голда, наше місто це свято буде зустрічати вже третій раз, але видовище такого масштабу буде вперше.

Сама ж ідея проведення параду виникла ще в лютому. Планується, що по вулицях Львова пройде близько 500 дівчат і жінок з усієї Україні. Можливо, будуть учасниці за кордону.

"Хода наречених розпочнеться 16 червня о 13.00 з пл. Ринок і пройде через вул.Сербську, до пам'ятника Д. Галицькому, пл. А. Міцкевича і закінчиться біля Оперного театру. Парад триватиме близько трьох годин", - повідомив Андрій Голда.

Також, за словами організаторів, дівчатам дадуть час на індивідуальну фотосесію. Адже серед наших учасниць буде багато таких, які вперше приїдуть до Львова.

Для участі можна зареєструватися на сторінці заходу в "Вконтакте", задавши в пошуку "Збираємо найбільшій в Світі парад наречених". А можна просто приєднатися до учасниць в день параду.

Джерело: "Комсомольска правда в Україні"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.