Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Релігія

Святослав Шевчук

Вівторок, 10 вересня 2013, 15:40

Блаженніший Святослав закликав українців долучитися до боротьби проти гомосексуалізму

Святослав Шевчук

Блаженнійший Святослав (Шевчук) закликав Україну долучитися до боротьби проти гомосексуалізму у Європі.

Про це повідомив блаженніший Святослав Шевчук на зустрічі із студентами Львівської політехніки.

«Я за Євроінтеграцію, але я проти гомосексуалізму. Чому сьогодні в Європі таке відбувається? Тому, що християни не займають активної суспільної позиції. В будь-якій країні є конференції за і конференції проти. Якщо Україна долучиться до тієї боротьби, ми станемо сильнішими. » - заявив Святослав Шевчук.

«Культура відкинення сьогодні викидає на смітник молодь і старших. Ціле покоління молодих людей не пускають у соціум в якому ми живем. Тому, давайте будемо всі разом будувати культуру приголублення, напротивагу культурі відкинення» - додав Святослав Шевчук.

Крім цього, Блаженніший Святослав Шевчук закликав студентів Львівської Політехніки, замінити культуру відкинення, що сьогодні виштовхує з соціуму молодь та старших людей, культурою приголублення.

Нагадаємо, сьогодні, 10 серпня у Львові, в головному корпусі НУ «Львівська політехніка» відбулася зустріч блаженнішого Святослава Шевчука зі студентами Львівської політехніки. Блаженніший відповів на питання присутніх та  благословив НУ "Львівська політехніка".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.