Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

chery-shop.com.ua

Вівторок, 10 вересня 2013, 15:18

Завод всесвітньовідомої японської компанії може з'явитись у Львові

Японська компанія - один зі світових лідерів з виробництва елементів в автомобілебудуванні, цікавиться можливістю будівництва свого підприємства у Львові.

Про це сьогодні, 10 вересня, на брифінгу у Львові повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль, інформує кореспондент Варіантів.

Він зазначив, що перемовини з цією компанією тривають вже півроку - японці проводять вкрай грунтовні дослідження, аби мінімізувати ризики.

За словами Кіраля, ця компанія має свої фірми у країнах Європи, і, зокрема, 6 заводів в Румунії. Україною ж вони зацікавились тому, що в Румунії бракує людського ресурсу.

Наразі японські підприємці вже визначились із приміщенням у Львові, яке вони планують орендувати на 2-3 роки. Якщо ж для бізнесу не буде перешкод, то фірма збудує на Львівщині власний завод, повідомив Кіраль.

Нагадаємо, сьогодні представники австрійської фірми приїхали до Львова, аби оглянути земельні ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу. 






Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.