Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.ukurier.gov.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 12:46

Понад 4 тис. львів'ян мають борг за комунальні послуги більше 3 тис. грн.

На сьогодні у Львові нараховується понад 4 тис. мешканців, у кожного з яких заборгованість за компослуги становить більше 3 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

За комунальні послуги понад 1 тис. грн. у Львові заборгувало 10415 мешканців (на суму 47,475 млн. грн.), понад 3 тис. грн. – заборгувало 4334 мешканці (на суму 37,08 млн. грн.), - повідомили в управлінні економіки Львівської міськради.

Зокрема, за районами кількість боржників із сумою боргу понад 3 тис. грн. становить: Сихівський – 1069, Шевченківський – 1024, Франківський – 879, Залізничний – 768, Личаківський – 457, Галицький – 137.

Як зазначили в управлінні економіки, вагомий внесок у роботу з боржниками за компослуги здійснює виконавча служба, до якої після отримання позитивного рішення суду звертаються ЛКП щодо стягнення заборгованості.

Львівська міська рада звертається до мешканців із проханням вчасно сплачувати за спожиті комунальні послуги та не накопичувати боргів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.