Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

Олександр Фразе-Фразенко

Вівторок, 10 вересня 2013, 15:36

Першу збірку перекладів Джеймса Моррісона презентуватимуть на ХХ Форумі видавців

Презентація збірки перекладів поезії Джеймса Моррісона, поета, легендарного музиканта, лідера гурту  The Doors, відбудеться 15 вересня, у Театрі Леся Курбаса.

Про це Варіантам розповів один з перекладачів збірки Олександр Фразе-Фразенко.

За своє коротке життя Моррісон видав три збірки віршів. За багато років, це перша спроба видати вірші рок-зірки українською.

Зокрема над україномовним зібраним виданням працювали троє перекладачів – Олександр Фразе-Фразенко, Сергій Гірік та Михайло Бєлікчі.

Львівська презентація книги відбуватиметься у форматі музика/текст. Участь в музично-поетичному дійстві візьмуть:  Олександр Фразе-Фразенко, Андрій Кохан, Володимир Бедзвін, Павло Коробчук.

Говоритимуть про Моррісона перекладач Михайло Бєлікчі, поет і дизайнер книги Юрій Завадський та літературознавець Юрій Кучерявий.

Презентація розпочнеться о 15.00

Нагадаємо, у Львові з 9 по 15 вересня триває 20-й Форум видавців, одна з найбільших книжкових подій року, у межах фестивалю відбуваються презентації книг, зустрічі з письменниками, дискусії, майстер-класи, тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.