Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

newsradio.com.ua

Середа, 11 вересня 2013, 14:11

На Старосамбірщині прикордонники затримали чотирьох африканських нелегалів

Чотирьох вихідців з Африки затримали прикордонники відділу «Смільниця» Мостиського загону. Інформацію про появу поблизу українського населеного пункту Терло, що Старосамбірщині, іноземних громадян прикордонники отримали завчасно. Невдовзі мандрівників зупинили для перевірки документів.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

Як виявилось у них були відсутні документи, що посвідчують особу, але з їх слів вони є вихідцями з Камеруну та Гвінеї. Затримані також зізнались, що мали намір незаконно перетнути державний рубіж, щоб потрапити до країн Європейського Союзу. Відносно іноземних громадян складені адміністративні документи.

Ще двох громадян Вірменії, які з 8-річною дитиною намагались перетнути державний кордон затримали цього ж дня прикордонники відділу «Паладь Комарівці» Чопського загону. Зі слів чоловіка та дружини вони також планували потрапити в одну з країн Євросоюзу у пошуках кращої долі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.