Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

volynpost.com

П'ятниця, 13 вересня 2013, 10:47

Правоохоронці перевірять держпідприємство "Аргентум"

Державне підприємство «Аргентум», яке декларує такий вид діяльності як збирання та утилізація відходів електроніки, працює без паспортів відходів та дозволів на розміщення відходів та ліміти на утворення і їх розміщення.

Про це інформує Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА. 

З метою отримання інформації про дотримання ДП «Аргентум» вимог природоохоронного законодавства Департамент звернувся із відповідним запитом у Державну екологічну інспекцію у Львівській області. З отриманої відповіді стало відомо, що ДП «Аргентум» двічі не допустив до перевірки (планової і позапланової) екоінспекторів.

Одночасно, у Переліку ліцензійних справ щодо провадження господарської діяльності із здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами: збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізація, видалення, знешкодження, захоронення, розміщеному на інтернет-сторінці Мінприроди, станом на 04.09.2013 р. ДП «Аргентум» - відсутнє.

Зважаючи на вищевказані факти, Департамент ставить під сумнів правову діяльність ДП «Аргентум» у сфері утилізації відходів електроніки.
Відповідні документи (матеріали) передані в правоохоронні органи для відповідного реагування згідно законодавства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.