Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

www.g-sever.ru

П'ятниця, 13 вересня 2013, 14:23

На Львівщині інспектори сільського господарства безпідставно проводили перевірки

Посадові особи Державної інспекції сільського господарства безпідставно провели понад 40 перевірок господарюючих суб’єктів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою області в ході проведення перевірки в Державній інспекції сільського господарства виявлено порушення вимог законодавства щодо конституційних засад підприємницької діяльності, про адміністративні послуги та звернення громадян.

Зокрема з”ясовано, що посадовими особами Інспекції з порушенням вимог ст. 6 Закону України “Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” організовано та проведено 42 перевірки господарюючих суб’єктів за відсутності належних для цього підстав.

Окрім того, в Державні інспекції відсутнє інформаційне забезпечення надання адмінпослуг, як це передбачено ст. 8 Закону України “Про адміністративні послуги”, а ряд таких послуг надаються без інформаційних та технологічних карток.

Зокрема, це стосується  адміністративних послуг по реєстрації машин, видачі дозволів  на зняття родючого шару ґрунту та сертифікатів “На насіння України”.

З огляду на виявлені порушення прокуратурою Львівської області начальнику Державної інспекції внесено подання. За наслідками його розгляду двох посадових осіб державного органу контролю притягнуто до дисциплінарної відповідальності та вжито заходів до усунення вказаних порушень законодавства.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.