Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

хабар

П'ятниця, 13 вересня 2013, 18:08

СБУ затримала інспектора Держінспекції с/г у Львівської області за підозрою в отриманні хабара

12 вересня співробітники Управління СБУ у Львівській області спільно з працівниками прокуратури та міліції затримали інспектора з питань технічного нагляду Державної інспекції сільського господарства у Львівської області під час одержання ним рошей у розмірі 1 700 грн.

Про це повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Гроші інспектор отримував від приватних підприємців за сприяння в реєстрації та перереєстрації сільськогосподарської техніки, видачі свідоцтв на право керування цією технікою, тощо.

Того ж дня інспектору оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) ККУ. Наразі затриманий перебуває під вартою.

За цей злочини передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.