Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

dozor.kharkov.ua

Понеділок, 16 вересня 2013, 09:08

Мер Рави-Руської подала до суду на «Свободу»

Міський голова Рави-Руської Ірина Верещук подала до суду на Жовківську районну організацію ВО «Свобода». 

Про це повідомляє прес-служба Рава-Руської міськради.

Мер звинувачує політичну силу у поширенні недостовірної інформації на офіційному веб-сайті ВО «Свобода» від 6 вересня 2013 р. Майже уся стаття, на думку мера міста, є набором перекручених, недостовірних, образливих тверджень та заяв щодо неї, які спотворюють дійсний розвиток подій.
У ній, зокрема, йдеться, що «свободівці» начебто викрили махінації Ірини Верещук та її родича, - заступника голови земельної комісії, довкола роздачі земельних ділянок у Раві-Руській.

Також представники ВО «Свобода» заявили, що міський голова Рави-Руської змушувала депутатів голосувати за незаконне рішення, а саме за надання 139 ділянок пакетом, а самим людям не видавали рішення на руки про їх отримання.

Міський голова Рави-Руської вважає цю та іншу подану інформацію недостовірною, такою, що не підтверджена жодними документами чи фактами, а її розповсюдження спрямоване на свідоме заплямування честі та гідності Ірини Верещук.

Мер Рави-Руської просить суд зобов’язати Жовківську РО ВО «Свобода» спростувати поширену недостовірну інформацію щодо неї, а також вилучити таку інформацію з офіційного веб-сайту ВО «Свобода».

Крім того, Ірина Верещук звернулася до прокуратури Жовківського району з приводу перевірки факту масового розповсюдження провокаційних листівок проти неї у Раві-Руській. Вона просить встановити осіб, причетних до їх поширення. Мер висловила думку, що у цьому могли бути задіяні представники ВО «Свобода».

Нагадаємо, через конфліктну ситуацію у Рава-Руській можуть бути перевибори.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.