Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

cafe.daum.net

Понеділок, 16 вересня 2013, 13:27

Кошти на дороги Львівщини, як завжди, будуть використані глибоко восени, – Качмарик

Призначені на ремонт доріг кошти обласного бюджету Львівщини досі не пройшли тендерні процедури і будуть використані пізно восени.  

Про це сьогодні, 16 вересня, на передсесійній прес-конференції повідомив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

За словами Качмарика, всього на ремонт доріг Львівщини цього року в бюджеті області передбачено 64 млн. грн. Близько 2 місяців тому голова облради та ОДА підписали розпорядження про використання 49 млн. грн.

Однак пізніше, розповів Качмарик, коли почалась робота з документами, то, зокрема, служба автомобільних доріг виявивилась неготовою до цього.

"Оскільки документація повинна була бути підготовлена на етапі складання розпорядження, то, до прикладу, тендерні процедури по ремонту і капітальному ремонту доріг ще не відбулись", - сказав голова бюджетної комісії.

Також він додав, що ті роботи, які є виконаними, не проплачуються через затримки у держказначействі.

"З цих 49 мільйонів 2 мільйони йде на поточний ремонт, менше 100 тис. грн. використаних. Решта коштів чекають на тендерні процедури, і як завжди, будуть використані глибоко восени", - зазначив Качмарик.

Нагадаємо, нещодавно представники місцевої влади у Сокальському районі на Львівщині заявляли, що ситуація з дорогами в Сокальському районі настільки катастрофічна, що соціальна напруга через це може спричинити неконтрольований вибух народного невдоволення

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.