Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

Львів

karpaty-tour.com

Понеділок, 16 вересня 2013, 14:28

Дні європейської спадщини втретє пройдуть у Львові

Львів

21 вересня у Львові розпочнуться Дні європейської спадщини. 

Про це повідомили організатори проекту сьогодні на прес-конференції.

Гасло цьогорічних Днів європейської спадщини - «За лаштунками відомого Львова». Проект закликає подивитися іншими очима на давно відомі пам’ятки міста та відкрити для себе нові факти про них.

Програмою проекту охоплено 21 об’єкт культурної спадщини Львова.Про ці об'єкти буде розказано в ході екскурсій, що відбуватимуться в рамках проекту. Кожна екскурсія розрахована на 15-30 осіб.

Дні європейської спадщини також запросять львів'ян та гостей міста ознайомитися з результатами конкурса «Фотополювання на легенди Львова», а також відвідати вистави театру імпровізацій Improv_group.

Для веломадрівників буде організований велотур «Старою дорогою Кайзервальду».

Усі заходи проекту безкоштовні.

European Heritage Days, або Дні європейської спадщини, проходять кожного вересня по всій Європі. Офіційно започаткована Радою Європи у 1991 році, ця традиція покликана привернути увагу до культурної спадщини та її ролі в розвитку сучасного суспільства.

Святкування Днів європейської спадщини у Львові проводиться за підтримки спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини м.Львова», що втілюється за участі Львівської міської ради та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.