Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 17 вересня 2013, 13:39

Цьогоріч через митні пости Львівщини кордон перетнули понад 8 млн громадян

Кількість транспортних засобів та громадян, які перетнули кордон у зоні діяльності Львівської митниці Міндоходів за 8 місяців 2013 року, збільшилась у середньому на 7 %.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міндоходів у Львівській області.

Упродовж січня-серпня цього року через митні пости Львівщини державний кордон перетнуло понад 2,7 млн. транспортних засобів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року цей показник збільшився на 7,8%. Найбільше спостерігається збільшення кількості пропущеного легкового автотранспорту – 10,1%, автобусів – 6,9%, а також літаків – 3,5%. Найбільшу кількість транспортних засобів пропущено у пункті пропуску «Краковець – Корчова» – понад 800 тис.

Стосовно пасажиропотоку, то за 8 місяців цього року кордон перетнуло понад 8 млн. громадян – це на 6,2% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Найбільша кількість громадян (понад 3 млн. осіб) перетнула кордон через митний пост «Мостиська», до складу якого входять автомобільний пункт пропуску та піший перехід «Шегині – Медика», а також пункт пропуску для залізничного сполучення «Мостиська – Перемишль».

Сьогодні в середньому щоденно кордон перетинає майже 11 тис. транспортних засобів та понад 33 тис. громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.