Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

newsradio.com.ua

Вівторок, 17 вересня 2013, 13:59

Рада дозволила пенсіонерам не обмінювати радянські водійські посвідчення на нові

Верховна Рада України прийняла в першому читанні як закон законопроект № 2633-1, яким дозволила пенсіонерам не міняти радянські водійські права на нові.

За проект закону "Про внесення змін до закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр і документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу або її спеціальний статус" щодо врегулювання питання дії посвідчень водія зразків бланків затверджених органами влади Союзу Радянських Соціалістичних Республік" проголосували 314 народних депутатів з мінімально необхідних 226.

Відповідно до закону посвідчення водія, які були видані з використанням зразка бланка, затвердженого органом виконавчої влади Союзу Радянських Соціалістичних Республік, можуть бути замінені на посвідчення нового зразка за бажанням їх власника і у випадках передбачених чинним законодавством.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.