Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

image.rus.newsru.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 15:26

На Львівщині за минулу добу коротке замикання призвело до трьох пожеж. Є жертви

Імовірною причиною пожеж на Львівщині, у яких загинула одна людина, стало коротке замикання електромережі. Про це повідомляє прес-служба МНС України у Львівській області.

21 травня о 17:10 надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому житловому будинку у с. Тартаків Сокальського району. Приїхавши на місце події, рятувальники виявили тіло власника помешкання без ознак життя. Полум'я встигло знищити покриття на площі 10 кв. м та речі домашнього вжитку на площі 10 кв. м. Вогнеборці врятували житловий будинок та майно на суму 100 тис. грн.

Того ж дня надійшло повідомлення про ще одну пожежу в житловому будинку в с. Сокільники на вул. Шевченка. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв. м. Завдяки оперативним діям рятувальників, було врятовано житловий будинок та майно на суму 100 тис. грн. Збитки від пожежі склали 3 000 грн.

Ще одна пожежа трапилась о 19:10 в м. Стрий на вул. Вокзальна. Полум'я охопило цегляну господарську будівлю. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 12 кв. м та пошкодив перекриття на площі 3 кв. м. Працівники МНС врятували господарську будівлю та майно на суму 100 тис. грн. Збитки від пожежі склали 10 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.