Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

ukranews.com

Середа, 18 вересня 2013, 17:33

Цієї суботи у Львові відбудеться Парад наречених і дівич-вечір, що увійде у Книгу рекордів Гіннеса

Наймасовіший дівич-вечір, який має увійти до Книги рекордів Гіннеса, відбудеться цієї суботи у Львові.

Про це повідомляє прес-центр ТВК «Південний».

Як розповідають організатори, сотні львів’янок зареєструвались у соціальних мережах для того, аби взяти участь у Параді наречених, а згодом потрапити на наймасовіший в історії Львова та України «дівішник» у нічному клубі «SANKOFF CLUB».

«Традиційно, осінь – це пора найбільшої кількості весіль. А яке весілля без крутого дівич-вечора? Ми хочемо зробити подарунок усім нареченим Львова для того, щоб їх дівич-вечір запам’ятався їм на все життя і увійшов в історію як наймасовіший», - зазначають організатори.

Збір учасниць Параду наречених у весільних сукнях відбуватиметься у суботу, 21 вересня, до 17.30 год у центрі міста – біля фонтану навпроти Оперного театру. DRESS CODE: від звичайного білого фатіну до розкішних суконь. Окрім власне наречених на дівич-вечір запрошують і подруг наречених.

Парад наречених пройде центром Львова – від Оперного театру до пам’ятника Адамові Міцкевичу, звідки наречених у найяскравіших, найкреативніших сукнях повезуть розкішними лімузинами у торговий центр «Весільний дім» на території ТВК «Південний» для фотосесії. Згодом о 18.30 год. усі дівчата потраплять на виступ гурту «Пара Нормальних», який відбуватиметься на центральній площі «Південного» та візьмуть участь у розіграші подарунків.

Апогеєм Параду наречених стане наймасовіший дівич-вечір у клубі «SANKOFF CLUB», під час якого відбудеться концерт гурту «Пара Нормальних».

З нагоди Параду наречених на території ТВК «Південний» 21 вересня з 12 години також проходитиме Dj-парад.  Ведучий заходу Назар Голоджун щогодини представлятиме нового ді-джея з новим напрямком музики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.