Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

spo.ua

Четвер, 19 вересня 2013, 16:13

Міндоходів хоче, щоб у магазинах у duty free пред'являли паспорт

Міністерство доходів і зборів пропонує зобов'язати магазини безмитної торгівлі реалізувати товари тільки при пред'явленні документів, що засвідчують особу та надають право на перетин кордону.

Відповідний проект постанови уряду про внесення змін до правил торгівлі в магазинах безмитної торгівлі (duty free) оприлюднено на веб-сайті міністерства.

Згідно з проектом, крім зазначених документів, покупці повинні пред'явити посадковий талон в магазинах duty free в аеропортах або проїзний документ для залізничного сполучення.

Факт продажу товару буде підтверджуватися касовим або товарним чеком з вказівкою дати і часу продажу, номера рейсу (для авіасполучення), номера поїзда (для залізничного сполучення), назви судна (для міжнародного морського сполучення), серії та номера документа, що посвідчує особу та дає право на перетин держкордону України, ідентифікаційного коду товару та його вартості.

Чек оформлятиметься у двох примірниках: один видається покупцю, інший - зберігається в магазині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.