Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

vkurse.ua

Четвер, 19 вересня 2013, 18:20

Головне за четвер, 19 вересня

Головна новина: Верховна Рада України закон, яким пропонується провести аудит і встановити черговість виплати коштів громадянам за рішенням судів, боржниками за якими є держава.

Політика
Міжнародні відносини
Європейський банк реконструкції і розвитку виділив ПАТ "Мегабанк" кредит у розмірі 10 млн дол. для кредитування малих приватних компаній усіх регіонів країни.
Президент
Президент України  Віктор Янукович призначив Валерія  Дудінова головою Державної виконавчої служби України.
Кабмін
Кабмін затвердив показник середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу у сумі 2975 гривень 87 копійок, який буде застосовуватись при призначенні пенсій.

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами оголосило про початок залучення інвесторів для будівництва в Україні перших 10-ти екологічних комплексів із переробки твердих побутових відходів в рамках національного проекту "Чисте місто" загальним кошторисом близько 320 млн євро.

Міндоходів
Купити товари у «дьюті фрі» можна буде лише за наявності посадкового талона на літак чи поїзд, таку новацію пропонує Міндоходів. 
ВРУ
Верховна Рада прийняла закон "Про внесення змін до Митного тарифу України, затвердженого законом України "Про Митний тариф України".
Верховна Рада прийняла в першому читанні і в цілому проект закону "Про ратифікацію Рамкової конвенції Ради Європи про значення культурної спадщини для суспільства".
Верховна Рада прийняла законопроект "Про внесення змін до статті 98 Конституції (щодо повноважень Рахункової палати)".
Економіка
Поштові послуги
"Укрпошта" з 1 січня 2014 р. підвищить тарифи на приймання передплати та доставку періодичних видань на 45% -  наказ Міністерства інфраструктури України.
Львів
Львівська ОДА
Львівська ОДА розірвала концесійну угоду по замку в Тартакові за бажанням концесіонера.
Львівська міськрада
Мер Львова Андрій Садовий відсторонив від виконання службових обов’язків голову Залізничної районної адміністрації Мирона Тереха та його заступника, які підозрюються в отриманні хабара.
За пропозицією фракції ВО «Свобода» пленарне засідання сесії Львівської міськради перенесено на невизначений термін до моменту, коли в ньому візьме участь міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.