Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

tsn.ua

П'ятниця, 20 вересня 2013, 12:31

Судитимуть двох осіб, які перешкоджали професійній діяльності журналіста "Студії Савіка Шустера"

Прокуратурою Галицького району Львова обвинувальний акт стосовно осіб, які перешкоджали журналістам програми «Шустер – Лайф адреналін», скеровано до суду. Судовий розгляд призначено на 10 жовтня поточного року.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львова.

Нагадаємо, йдеться про факт перешкоджання законній професійній діяльності журналіста «Студії Савіка Шустера», яка 26 червня поточного року разом з оператором знімали на відеокамеру репортаж для програми «Шустер – Лайф адреналін». Водночас, двоє осіб, будучи незадоволеним проведенням відеозйомки на пл. Ринок у   місті Львові, намагались завадити оперетору виконувати його професійні обов’язки.

Зокрема, один із підозрюваних затуляв руками мікрофон відеокамери, застосувавши фізичну силу, схопив за руку кореспондента, після чого інший вирвав службове посвідчення у останньої та викинув його у смітник.

Цього ж дня за даним фактом правоохоронними органами розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.171 КК України.

Зазначимо, що санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу до п'ятдесяти  неоподатковуваних  мінімумів доходів громадян  або  арешту  на  строк  до шести місяців,  або обмеження волі на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.