Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

zn.ua

П'ятниця, 20 вересня 2013, 16:44

Імпорт автомобілів в Україну у серпні збільшився вдвічі

Україна в серпні 2013 року порівняно з серпнем минулого року збільшила імпорт автомобілів майже вдвічі - до 47 тис. штук.

Про це інформує прес-служба Міністерства доходів і зборів України, повідомляє УНІАН.

"Імпорт автомобілів до України впродовж літа істотно зріс. Аналіз роботи митниць Міністерства доходів і зборів України свідчить про те , що обсяги ввезення авто зростали постійно, досягнувши максимального значення в серпні» , - йдеться в повідомленні відомства.

Згідно з повідомленням, Україна найбільше в серпні ввозила нові легкові автомобілі, імпорт яких становив понад половину всіх ввезених транспортних засобів цього місяця - 24,2 тис.

Крім того, Міндоходів повідомило, що в серпні було імпортовано вдвічі більше вантажних автомобілів, порівняно з аналогічним періодом минулого року - 19 тис. вантажівок.

Також у прес -службі зазначили , що в червні -серпні 2013 року, Україна імпортувала понад 100 тис. автомобілів на загальну суму понад 1,2 млрд дол. До того ж Міндоходів прогнозує , що у вересні імпорт автомобілів скоротиться через спад ажіотажу перед набуттям чинності з 1 вересня закону про утилізаційний збір.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.