Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

П'ятниця, 20 вересня 2013, 17:01

6 млн. грн. приватних інвестицій залучили в Золочеві для вирішення проблеми сміття

У місті Золочів Львівської області за підтримки Партії регіонів реалізовується проект зі збору, вивозу, сортування і утилізації твердих побутових відходів, для чого було залучено 6 млн. грн. приватних інвестицій до комунальної сфери. 

Про це сьогодні, 20 вересня, Варіанти повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Згідно з повідомленням, незабаром у Золочеві запустять сміттєсортувальну лінію, яка дозволить комплексно вирішити проблему зі сміттям у місті – від збору та вивозу до сортування та утилізації.

Проект модернізації поводження із ТПВ на виконання програми Президента України Віктора Януковича був ініційований міським головою Золочева Ігорем Гриньківим у 2010 році. В рамках проекту  було виготовлено проектно-кошторисну документацію.

Допоміг у реалізації проекту голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук. Проект реалізовується за підтримки члена Партії Регіонів, голови Золочівської РДА Я.Окрепкого.

Проект знайшов підтримку і загальне схвалення всієї громади Золочева і підтримку всіх без винятку політичних сил, представлених у депутатському корпусі Золочівської міської ради.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.