Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

news2000.com.ua

Понеділок, 23 вересня 2013, 11:30

На кордоні з Польщею затримали найбільшу контрабанду цигарок за рік

Сьогодні вночі у пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, працівники митного поста виявили незаконне переміщення цигарок.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

До митного контролю в напрямку виїзду з України було подано документи, згідно з якими фізична особа-підприємець з Житомирської області перевозила на адресу одного з підприємств Республіки Польща вантаж «будівельні конструкції з соснових  брусів». Однак у митників виникли сумніви щодо правдивості цієї зовнішньоекономічної операції, тому автомобіль було скеровано для поглибленого огляду.

В боксі поглибленого огляду транспортних засобів спільна оглядова група митників та прикордонників у дерев’яних брусах виявила сигарети. Вони були приховані у спеціально виготовлених нішах.

За попередніми даними в сховках було близько 120 тисяч пачок цигарок. Точну вартість і кількість буде встановлено додатково. На цей час працівники митного поста проводять документування порушень митних правил.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.