Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

ptonmc.lviv.ua

Вівторок, 24 вересня 2013, 13:09

До Львова з'їдуться молоді українські модельєри

Завтра, 25 версеня, розпочинається вже традиційна для міста, щорічна «Битва модельєрів». Цьогоріч учасників буде на третину більше, ніж попереднього року.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

В конкурсі візьме участь 14 навчальних закладів практично з усієї України, які представлятимуть 32 колекції.

«Ми дуже раді повідомити, що на цьому конкурсі представлені молоді дизайнери, які покажуть свої нові колекції, які вони виготовили протягом 2013 року. Цей конкурс вже став у Львові традиційним і нам дуже приємно, що тут  ми можемо побачити хороших спеціалістів,  які надалі будуть працювати на наших підприємствах. Принаймні ми на це надіємось і ми в цьому зацікавлені, оскільки у місті є багато підприємств легкої промисловості, які потребують хороших кваліфікованих кадрів», - розповіла Наталія Романчук, спеціаліст управління економіки ЛМР.

Початок конкурсу завтра, 25 вересня, о 15:00 год. за адресою: м.Львів, вул.Мельника,18, Палац спорту «Україна».

У програмі конкурсу передбачено такі номінації:

? «Етностиль» (5-7 одиниць);

? «Модний образ» (5-7 одиниць - поєднання взуття, аксесуарів, зачіски, макіяжу, постановки, музики);

? Макетування одягу  (1 виріб).

«Це є благодійний  конкурс, тобто якщо всі конкурси проходять на платній основі, то в нас абсолютно безкоштовно для учасників. Будь-хто зі студентської молоді може взяти участь у «Битві модельєрів».  Конкурс цікавий тим, що кожного року участь бере все більше учасників, і звісно більше людей дізнається про нього. Особливо цікавими цьогоріч будуть вечірні покази колекцій.  Тут буде не лише дефіле,  а це цілі театральні постановки, сюжетна лінія, кожен зможе побачити щось своє», - розповів Любомир Олексин, співорганізатор конкурсу «Битва модельєрів».

Переможці конкурсу будуть нагороджені кубками, дипломами та цінними подарунками і представлені на вечірній шоу-програмі «Битва модельєрів», яка відбудеться 27 вересня о 19:30 год. та братимуть безкоштовну  участь у фіналі конкурсу «Саботаж» LvivFashionWeek.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.