Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

nacija.info

Середа, 25 вересня 2013, 11:20

На Львівщину прибув Міністр оборони Павло Лебедєв з робочим візитом

Міністр оборони України Павло Лебедєв, який, відповідно до урядового розподілу, є куратором Львівської області, ознайомився із роботою Академії сухопутних військ ім. П.Сагайдачного, поспілкувався із курсантами та викладачами, оглянув музей при Академії.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Під час візиту до навчального закладу за участю Міністра, його заступників, Командувача Сухопутних Військ ЗСУ Геннадія Воробйова, а також голови Львівської ОДА Віктора Шемчука, заступника голови ЛОДА Сергія Василенка, та міського голови міста Львова Андрій Садового проведено нараду щодо вирішення соціальних питань військовослужбовців на Львівщині, а також обговорено передачу житлових будинків на баланс Львівської міської ради.

Після наради, Міністр оборони України Павло Лебедєв у супроводі голови облдержадміністрації відбув у Міжнародний центр миру і творчості та безпеки Академії сухопутних військ ім. П.Сагайдачного(Яворівський р-н, Львівської області).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.