Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

http://explow.com

Вівторок, 22 травня 2012, 18:22

Виконавці з країн Центральної Європи презентують свою культуру у Львові

Завтра, 23 травня, у рамках фестивалю «Віртуози», у Львівській філармонії відбудеться концерт «Фольклор живе», за участю музикантів з Чехії, Угорщини, Польщі, Словаччини та Австрії.

Цей проект відбувається за ініціативи Центрально-Європейської культурної платформи, за підтримки Генерального консульства Чеської Республіки у Львові, спільно з Львівською філармонією.

Зокрема під час концерту виступатимуть музичні гурти: Нетнакімуз (Австрія), Банда (Словаччина), Прусіновський тріо (Польща), Рацкоям (Угорщина) та Роберт Балзар Тріо (Чехія).

Як зазначив під час сьогоднішньої прес-конференції Ян Бонди, керівник відділу публічної дипломатії Міністерства закордонних справ Чеської Республіки, під час концерту можна буде почути найрізноманітнішу музику – джаз, фольк, етно, world music.

Центрально-Європейська культурна платформа була створена у 2001 році та є неформальною формацією Чеської Республіки, Угорщини, Польщі, Словаччини та Австрії. Мета цієї організації – спільна культурна презентація країн Центральної Європи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.