Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

Середа, 25 вересня 2013, 13:20

До святкування дня туризму у Львові експерти підготують туристичну програму «Львів Плюс»

Львівське регіональне відділення Асоціації міст України спільно з управлінням туризму Львівської міської ради працює над туристичною програмою «Львів Плюс», що покликана розвивати туризм у містах та містечках Львівської області. Програму готують до святкування дня туризму у Львові.

Про це повідомили на прес-конференції: «Які сюрпризи готує Львів своїм гостям до Дня туриста? Експерти працюють над створенням нового туристичного продукту "Львів плюс"».

В рамках проекту «Львів Плюс» Асоціація міст України розпочала проект з виготовлення туристичних карто-схем для шести міст Львівської області.

Також за допомогою проету у 2012 року розпочав свою роботу ТІЦ (туристично-інформаціний центр) Самбірської міської ради. Цього року запустили ТІЦ на Золочівщині. У 2014 році відкриють ТІЦ у Східниці.

Також наприкінці січня 2014 року запланована організація з’їзду співробітників ТІЦів України. Працівники туристично-інформаційних центрів матимуть можливість побути в якості туристів та поділитися досвідом.

«Ми вважаємо, що це є необхідно, оскільки сьогодні ця сфера, ця мережа туристично-інформаційних центрів розвивається і росте, а в цих людей виникає ряд потреб для спілкування в рамках свого цеху. Тому ми вважаємо, що Львів як лідер туристичної галузі в Україні має пропонувати подібні можливості, створювати подібні площадки для спілкування таких людей» - зауважив заступник голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Віталій Загальний.

Серед святкування дня туризму у Львові відбудеться багато безкоштовних екскурсій у Львові та Львівській області. Екскурсії пройдуть англійською та українською мовами. Серед яких: екскурсія «Вулицями середньовічного Львова» , «Масонський Львів», «Грецький світ Львова», фестиваль активного туризму «Манівці», де на учасників фестивалю чекають скеледром, шнурова траса, пейнтбол та ін., безкоштовна мандрівка на «чудо-поїзді», велоекскурсія «Замки золотої підкови» та багато іншого.

«Щороку нас підтримують туристичні компанії Львова і щорічно вони роблять для гостей і мешканців безкоштовні екскурсії. Цього року буде досить багато таких екскурсій не лише українською мовою, а й англійською. Це і пішохідні екскурсії і оскільки вже розвивається велотуризм, будуть і велоекскурсії. Вони будуть тривати 27 і 28 числа» - повідомила в.о. директора ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова» Софія Сікора.

Також до кінця жовтня ТІЦ Львова планує випустити новий екскурсійний маршрут «єврейський Львів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.