Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

loda.gov.ua

П'ятниця, 27 вересня 2013, 12:06

Слухання чиновників ЛОДА ? це переливання з пустого в порожнє, ? громадські активісти

У Львівській обласні раді вже другий день поспіль відбуваються слухання Програм соціально-економічного та культурного розвитку. Громадські активісти відмічають одноманітність слухань. На всі питання депутатів, у чиновників дві відповіді: державне казначейство та реорганізація Львівської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляють в ГО «СПАС».

Нагадуємо, слухання Програм соціально-економічного та культурного розвитку в обласні раді проходитимуть включно до першого жовтня.

«Представники профільних депутатським комісій не виявляли жодної ініціативи. Слухання проходили мляво, без широкого залучення кіл громадськості. Краще б взагалі сиділи всі вдома. Складається враження що депутатський корпус з ОДА просте одне нероздільне ціле. І хто спостерігач, а хто виконавець, хто контролер, а хто законодавець – зрозуміти не можливо. Народ живе все гірше і гірше, а депутати з чиновниками одне одному наче дефирамби виспівують.
Охарактеризувати можна коротко народним вислівом : «Переливали з пустого в порожнє», - коментує заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.