Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

Середа, 23 травня 2012, 11:20

Парламент заборонив курити на Євро-2012

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до Закону України «Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні» (щодо забезпечення здоров'я уболівальників та спортсменів і створення сприятливої атмосфери для перегляду матчів Євро-2012), а саме про заборону вживання та використання тютюнових виробів. Про це повідомляє прес-служба ВР України.

Відповідний законопроект зареєстровано за №9642.

Згідно із документом, у спортивних спорудах, де будуть проходити матчі чемпіонату Євро-2012, на період проведення чемпіонату має бути заборонено:

вживання та використання тютюнових виробів;
реалізація (продаж) тютюнових виробів, предметів, пов'язаних з їх вживанням;
будь-яка реклама тютюнових виробів, реклама знаків для товарів і послуг, інших об?єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються тютюнові вироби;
проведення заходів: з безоплатної роздачі, обміну тютюнових виробів на тютюнові вироби чи будь-які інші товари, роботи, послуги;
дарування тютюнових виробів у вигляді бонусу за придбання іншого товару або послуги;
розміщення інформації про виробника тютюнових виробів та/або тютюнові вироби у місцях, де ці вироби реалізуються чи надаються споживачеві, у тому числі на елементах обладнання та/або оформлення місць торгівлі.

Заборона має поширюватися на всі без виключення приміщення і відкриті зони всієї території спортивної споруди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.