Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

pro-vincia.com.ua

Середа, 2 жовтня 2013, 10:15

Вчора невідома особа повідомила про замінування полігону на Яворівщині

Вчора, 1 жовтня, під час візиту Президента України на Яворівський полігон, невідома особа повідомила про замінування полігону.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

1 жовтня о 9.10 невідома особа з мобільного телефону повідомилана телефон «101» чергового ОКЦ ГУ ДСНС України у Львівській області про замінування навчально-тренувального центру «Верещиця» Львівського державного університету внутрішніх справ.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦО області та Яворівського району згідно з „Планом дій …” у складі 66 осіб та 15 од. техніки (з них 15 осіб та 4 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. На час проведення обстеження з приміщень навчально-тренувального центру виведено на безпечну відстань 540 курсантів та 31 особу персоналу закладу.

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівський області проведено обстеження приміщень та території центру – вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершені о 13.45. За фактом події проводиться дослідча перевірка.

Нагадаємо, що Президент України Віктор Янукович взяв участь в завершальних у 2013 році навчаннях Збройних Сил України на Яворівському полігоні, що на Львівщині. Щоправда, він відвідав міжнародний центр миротворчості та безпеки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.