Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Павло Ардан

Середа, 2 жовтня 2013, 10:29

У Львові пройшли Всеукраїнські змагання з художньої гімнастики за підтримки Петра Писарчука

Всеукраїнські змагання з художньої гімнастики «Перлина Львова» пройшли цими вихідними у Львові у спортивному комплексі «Грація» на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36) за підтримки голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

Близько 140 юних гімнасток з Києва, Харкова, Одеси, Запоріжжя та інших міст України з’їхалися до Львова, аби на Всеукраїнських змаганнях продемонструвати власну пластику та граційність. Справжнім подарунком для юних спортсменок у рамках проведення змагань стала Олімпійська зустріч із Олімпійською чемпіонкою з фехтування Яною Шемякіною. Відома спортсменка розповіла гімнасткам про те, як важливо цілеспрямовано працювати над собою і не здаватись на шляху до своєї спортивної мети.

Як зазначила під час відкриття змагань директор спорткомплексу «Грація» Ганна Лащук, змагання з художньої гімнастики Всеукраїнського та Міжнародного рівня уже стали традиційними для спорткомплексу. «Дуже приємно, що до нас з’їжджаються спортсмени з усієї України та з-за кордону і мають можливість змагатися у достойних умовах. Адже підтримка та розвиток обдарованої молоді, юних спортсменів – одне із ключових завдань, які ми ставимо перед собою», - наголошує Ганна Лащук.

Організатор змагань – спортивний клуб «Грація» за підтримки Петра Писарчука. Головний суддя змагань – Любов Гринюка (Львів).


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.