Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

nuttygrad.com

Середа, 2 жовтня 2013, 15:10

Вчителі Львівщини отримають 50-відсоткову надбавку до зарплати з нагоди Дня працівника освіти

З нагоди професійного свята усі освітяни Львівської області отримають 50% надбавку до заробітньої плати.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук під час урочистостей з нагоди Дня працівника освіти, передає прес-служба Львівської ОДА.

Віктор Шемчук повідомив, що цього року усі освітяни області отримають 50% надбавку до зарплати: «Це звичайно складно в тій критичній ситуації, яка є в державі. Але це наші першочергові завдання. Жодний район не відмовив вчителям у цій заслуженій премії», – повідомив очільник області.

Голова ОДА зазначив, що чимало позитивних змін відбулось в галузі освіти, однак те, що робиться для освітян – не в повній мірі відповідає заслугам педагогів. Віктор Шемчук наголосив, що сьогодні вкрай важливо, аби педагоги мали комфортні умови праці та достойну винагороду.

«Ми постійно працюємо над новими формами стимулювання вчителів. Звичайно, не все вдалось реалізувати, але ми прагнемо до цього своєю щоденною працею і дякуємо вчителям за те, що вони виховували нас», – наголосив голова ОДА.

Нагадаємо, сьогодні, 2 жовтня, в Оперному тетрі відбулися урочистості до Дня працівника освіти, зокрема на святкуванні нагородили найкращих вчителів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.