Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

масеру

visitlesotho.travel

Середа, 2 жовтня 2013, 19:46

Головне за середу, 2 жовтня

масеру

Головна подія: Міністр енергетики та вугільної промисловості приїде у Львівську облраду, аби підписати угоду з "Шевроном" про видобуток сланцевого газу.

Україна

Президент

Віктор Янукович зустрівся із членом Європейської Комісії з питань торгівлі Карелом Де Гухтом. «Ми цінуємо Вашу особисту підтримку євроінтеграційних прагнень України і ту величезну роботу, яку ми спільно з вами зробили, готуючи Угоду про створення всеосяжної зони вільної торгівлі», - сказав на зустрічі Глава держави.

Кабмін

Азаров хоче зобов'язати працювати в школах випускників педвузів, які були бюджетниками.

Київрада

Сьогодні відкрилося засідання Київради. Опозиціонери влаштували штурм Київради. Київський апеляційний адмінсуд вкотре підтвердив легітимність роботи Київради. Київрада погодила виділення коштів з бюджету міста на соцзахист.

Укргідрометцентр

"Бабине літо" в Україні стартує 8 жовтня, прогнозують синоптики.

 

Львів

Львівська ОДА

Львівська ОДА хоче отримати гроші від уряду на екологію в обмін на підписання угоди з "Шеврон.  Про це заявив голова ОДА Віктор Шемчук.

Львівська облрада

На депутатів Львівської облради тиснуть, аби вони "дали добро" сланцевій угоді. Про це розповіла нардеп Ірина Сех.

Районна влада

Оновлений проект угоди про розподіл вуглеводнів на території Олеської площі передбачає розширення прав місцевих рад на територіях видобутку сланцевого газу та більш жорстке дотримання екологічних норм.

Економіка

Стебницький "Полімінерал" придбав олігарх Бахматюк − за 56 млн грн.

Комуналка

У Львові опалення подається до більш ніж тисячі споживачів.

Транспорт

Сьогодні зранку у Львові трамваї через страйк не виїхали на маршрути.

Надзвичайні події

Військовики заперечують, що ракета з навчань, де був присутній Янукович, потрапила у озері в селі Грушів, що на Яворівщині, і списують інцидент на браконьєрів. Водночас за цю справу взялася прокуратура.




 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.