Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ipress.ua

Понеділок, 7 жовтня 2013, 16:12

Екс-фронтовики Яценюка не хочуть йти в "Батьківщину" і створюють нову партію

Колишні керівники "Фронту змін", не згідні з входженням партії у "Батьківщину" створюють нову політичну силу та обіцяють не конкурувати з партнерами по опозиції на київських і президентських виборах.

Про це повідомили нардепи Андрій Павелко і Володимир Полочанінов, повідомляє ЛІгабізнесІнформ.

Павелко відзначив, що звернувся до екс-лідера Арсенія Яценюка з відкритим листом, в якому запропонував визнати помилкою ліквідацію партії і створити нову, - правонаступницю "Фронту змін", зберігши при цьому партнерські відносини з усіма опозиційними силами.

Нова політична сила, вважає він, може бути сформована на базі зареєстрованої партії "Демократи". Полочанінов підкреслив, що нова партія фінансуватиметься "знизу" - нібито так було прийнято і в партії "Фронт змін".
Виходити з фракції "Батьківщина" депутати не планують.

Вони обіцяють і далі голосувати разом зі своїми колегами за всі законопроекти, які знаходяться в руслі євроінтеграційних процесів. За словами Полочанінова, своє завдання вони бачать в тому, щоб зберегти єдину на сьогодні партію нелідерського типу.

Учасники проекту не планують брати участь ні в київських виборах, ні у виборах у п'яти проблемних округах, і підтримають єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах.

"У нас свого кандидата немає, і було б безвідповідально говорити, що він може з'явитися - недостатньо часу. Але ми підтримуватимемо єдиного кандидата від опозиції", - заявив Полочанінов.

Нагадаємо, процес об'єднання "Фронту змін" та "Батьківщини" розпочався навесні цього року. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.