Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

http://luxkharkov.com.ua

Середа, 23 травня 2012, 13:50

Сергій Бубка відсторонив Генсека НОК України від роботи через інформацію про його намір продати на «чорному» ринку квитки на Олімпіаду-2012

Президент Національного олімпійського комітету (НОК) України Сергій Бубка після появи інформації, що компрометує генерального секретаря НОК Володимира Геращенка, відсторонив його від виконання обов'язків генсека.

В. Геращенко, імовірно, мав намір продати на «чорному» ринку квитки на Олімпійські ігри 2012 року в Лондоні, - повідомили у Бі-бі-сі.

С. Бубка розпорядився сформувати незалежну комісію з розслідування можливих зловживань генерального секретаря НОК України.

В. Геращенко заявив в одному з лондонських готелів журналісту, яка представилася перекупником, що поширює квитки серед українських вболівальників, тренерів та офіційних осіб, проте потім у нього має залишитися ще близько ста квитків, які він має намір продати.

Сам чиновник згодом заявив, що ніколи не планував продавати квитки у Великобританії.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.