Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

nru.org.ua

Понеділок, 7 жовтня 2013, 18:25

Львівські УНПісти не брали участі в з’їзді партії і не підтримують його рішення

Провід ЛОО УНП (Українська народна партія) ухвалив рішення не приймати участі у останньому з’їзді партії, а члени організації не підтримують його рішень.

Про це Варіанти повідомив голова ЛОО УНП Михайло Баляс.

«Ми вважаємо легітимними рішення партійного з’їзду, що відбувся у травні, в яких йдеться про об’єднання УНП і НРУ. Цей процес на Львівщині йшов повним ходом, ми співпрацюємо з рухівцями. Мені прикро, що цей процес так обірвався. Вважаю, без цього не буде ні УНП, ні НРУ», - сказав Баляс.

Попри свою неучасть у з’їзді, львів'яни Михайло Баляс та Андрій Зозуляк були обрані з’їздом до складу центрального проводу партії.

Про це Варіантам стало відомо з власних джерел.

«Мені тяжко це коментувати, бо я не знаю ким є сьогодні. Ніби заступником голови партії, що створюється на базі НРУ і УНП. Якщо процес зупинено, тоді вибір кожний буде робити сам: чи бути в Русі, чи залишатися в УНП. Будемо скликати обласну організацію УНП, головою якої я також є, і радитись», сказав Баляс.

Нагадаємо, нещодавно відбувся з'їзд Українською Народної Партії, на якому обрали голову - донецького партійця Олександра Клименка

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.