Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

newsradio.com.ua

Вівторок, 8 жовтня 2013, 09:59

Заклади соціальної сфери на Львівщині повністю готові до опалювального сезону, ? облдержадміністрація

Заклади соціальної сфери Львівської області стовідсотково підготовлені до опалювального сезону.

Про це 7 жовтня поінформував перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич.

За словами Богдана Матолича, станом на 7 жовтня 2013 року підключені до системи опалювання 505 дошкільних закладів області (100%), 1325 учбових закладів (97%) та 191 лікарня (100%).

«Плановими заходами також передбачена заміна 57 котлів, з них 1 котел з використанням альтернативного палива (дрова) в місті Турка, також встановлено 38 котлів (100%) в котельнях навчальних закладах області та у котельнях комунальної власності встановлено 19 котлів, а це також 100 %», – підкреслив Б Матолич.»

Перший заступник голови Львівської ОДА додав, що за інформацією голів районних державних адміністрацій та голів міст обласного значення, роботи з підготовки об’єктів господарського комплексу області продовжуються, і станом на 30 вересня 2013 року об’єкти теплового господарства підготовлено на 100%, об’єкти водопровідно-каналізаційного господарства на 100,0%, на завершенні об’єкти житлового фонду з підписанням паспортів та актів.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.