Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

tsn.ua

Вівторок, 8 жовтня 2013, 10:20

Цьогоріч на коліях Львівської залізниці загинуло 38 людей

Протягом січня-вересня 2013 року на залізниці було травмовано 68 осіб, з них 38 — смертельно. За відповідний період 2012 року травмувалися 86 осіб, загинуло 46.

Серед травмованих цьогоріч уже троє дітей віком до 16 років, повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

Через це на Львівській залізниці тривають рейдові перевірки дотримання правил безпеки у місцях масового пересування громадян.

Щоправда, попри заборони та пояснення люди продовжують нехтувати своєю безпекою, порушують правила перебування на залізничних об’єктах та воліють сплачувати штрафи, ніж пройти кілька метрів до обладнаного переходу через колію. 

Залізничники спільно з працівниками воєнізованої охорони на територіях станцій та дистанцій колії проводять рейдові перевірки в місцях масового ходіння громадян залізничними коліями станцій та перегонів з метою попередження наїздів рухомого складу на громадян.

За підсумками трьох кварталів поточного року за ходіння по колії було затримано 2340 і оштрафовано 2242 осіб на загальну суму 76268грн.

Затриманих порушників не лише штрафують, але насамперед проводять для них роз’яснювально-виховні бесіди, у яких розповідають про правила перебування на залізничних об’єктах, правила безпеки, демонструють жахливі наслідки порушень цих вимог.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.