Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pronovik.info

Вівторок, 8 жовтня 2013, 11:07

У Львові судитимуть директора цирку за розтрату державних коштів

Директор львівського цирку і приватний підприємець у суді відповідатимуть за розтрату 280 тисяч гривень державних коштів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова.

Слідчими прокуратури встановлено, що директор приватного підприємства вніс у документацію завищені вартість та обсяг виконаних ним робіт з капітального ремонту будівлі ДП «Львівський державний цирк».

Зокрема, останній не виконав вимог укладеного з керівництвом цирку договору та не встановив у будівлі вітражів обумовленого типу і площі.

Однак у документах зазначив про фактичне виконання своїх зобов’язань. У подальшому, директор цирку підписав згадані довідки та акти, достовірно знаючи, що вказані у них дані не відповідають дійсності.

Як наслідок, з державного бюджету приватній фірмі безпідставно перераховано понад 280 тис. грн.

За результатами розслідування, прокуратурою Шевченківського району Львова згаданому керівнику підприємства оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.2 ст. 366 та ч.4 ст. 191 КК України (службове підроблення, розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем).

Водночас, директор ДП «Львівський державний цирк» підозрюється у правопорушеннях, передбачених ч. 2 ст. 366 та ч. 2 ст. 364 КК України (службове підроблення та зловживання службовим становищем).
На цей час прокуратурою Шевченківського району Львова обвинувальний акт стосовно обидвох згаданих осіб скеровано до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.