Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

file.liga.net

Вівторок, 8 жовтня 2013, 16:59

На місцевих виборах 2015 року УРП набере 15 % представництва у Західних областях, – партієць

Керівники Української республіканської партії заявили про початок активної політичної діяльності та запевнили, що на місцевих виборах 2015 року їхня політична сила набере до 15 % представництва у міських та обласних радах у Західній Україні.

Про це повідомив на прес-конференції заступник голови УРП Ростислав Новоженець, передає кореспондент Варіантів.

«На 2015 рік ми ставимо амбітне завдання, щоб у семи областях України на рівні 15 % наші представники пройшли в органи місцевого самоврядування», - заявив Новоженець.

За його словами названі відсотки є реальними, адже сучасні провладні та опозиційні сили поступово втрачають свій авторитет.

«З огляду на те, що з різних причин провладні та опозиційні сили втрачають свій авторитет, ми сьогодні перебуваємо у новій Республіканській партії, яку ми свідомо обрали навпроти вікон обласної організації «Свобода». І на цих виборах ми конкуруватимемо з ними передусім» - додав заступник голови УРП.

Окрім того, всі проблеми з судами, юридичним статусом та документацією повністю урегульовані, а тому діяльність партії є узаконеною, і можна приступати до активної політичної діяльності.

Як зазначив голова партії УРП Сергій Джердж, наразі відбувається пошук нових членів та організація 27-ми осередків по всій Україні, у  яких наразі діють 11 тис. представників, з яких 700 – із Львівщини.

Нагадаємо, у травні 2012 року в УРП через невдоволення діями керівництва київського міського осередку партії відомий радянський дисидент Левко Лук’яненко склав із себе повноваження голови та передав їх Сергієві Джерджу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.