Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

pohlyad.com

Середа, 9 жовтня 2013, 11:06

Стали відомі автомобілі, які звільнили від утилізаційного збору

Реєстр підприємств, які створили у себе пункти прийому і розбирання для утилізації старих авто, поповнили нові імена. 

Відповідно до Закону "Про утилізацію транспортних засобів" та Законом "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку з утилізації знятих з експлуатації транспортних засобів та вдосконалення деяких податкових норм", ці підприємства мають право на звільнення від недавно набрав чинності екологічного податку, пише портал Autoconsalting.

Першим до реєстру внесли Запорізький автомобілебудівний завод. До реєстру також вже внесені корпорація "Богдан" і завод "Еталон".

Як повідомили в компанії " Єврокар " , їх підприємством створено 26 пунктів з приймання старих авто і 89 - за їх розбиранні. Тому питання про внесення " Єврокару " до реєстру фактично вирішене і в компанії з дня на день чекають отримання відповідних документів .

Аналогічна ситуація і на ТОВ « Виробниче об'єднання « Кременчуцький автоскладальний завод "( КрАСЗ , Полтавська обл.) , Що входить до групи компаній "АІС" . Як повідомив гендиректор КрАСЗ Микола Черниш , підприємством відкрито 89 пунктів з приймання і 25 з розбирання старих автомобілів.

Відповідно, до вартості автомобілів, вироблених та зібраних на перерахованих підприємствах, утилізаційний збір додаватися не буде.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.