Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ye.ua

Середа, 9 жовтня 2013, 16:30

Верховна Рада відмовилася зменшити пенсію президенту та нардепам

Народні депутати не підтримали зміни до законодавства, відповідно до якого нарахування пенсій президенту України, нардепам всіх скликань, колишнім членам уряду здійснювалося б на загальній основі.

 

За законопроект у першому читанні «Про внесення змін до деяких законів України , що стосуються принципу соціальної справедливості у пенсійному забезпеченні» проголосували 198 народних, повідомляє офіційний веб-портал Верховної Ради України.

Автор законопроекту Павло Розенко (фракція «Батьківщина») пропонував внести зміни до законів «Про статус народного депутата України», «Про Кабінет міністрів України», «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування».

Згідно з його пропозиціями пенсіонери - президент України, народні депутати всіх скликань, колишні члени уряду мають отримувати пенсію на загальних підставах, визначених законом України « Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.