Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

rio.molbuk.ua

Четвер, 10 жовтня 2013, 09:09

Для забезпечення програми "Безпечне місто" у Львові замовлять комп'ютерну програму в Донецька

Донецька фірма пообіцяла зробити комп'ютерну програму для відеонагляду на вулицях Львова у 16 разів дешевше, ніж львівські ІТ-компанії.

Про це на прес-конференції повідомив начальник МВС у Львівській області Олександр Рудяк, передає кореспондент Варіантів.

"Ми запропонували преставникам ІТ-простору Львівщини цю програму. Нам оцінили програму в 16 чи 18 млн. грн. Це камери, які не зчитують нічого. Камери, які зчитують, нам запропонували у Донецьку, де вже накатана ситуація. Донецька фірма просить за становилення камер та підключення до сервера 925-960 тисяч гривень", – розповів головний міліціонер Львівщини Олескандр Рудяк.

Тож правоохоронці запропонували усім фірмам взяти участь у тендерній процедурі.

"Наступного року, під програму "Безпечне місто", думаю, що ми віднайдемо певну кількість грошей, це буде від 920-и до 960-и тисяч гривень. По місту Львову планується встановити близько трьохсот, а може 460-и відеокамер", –додав Олександр Рудяк.

Камери будуть заведені в центр оперативного реагування міліції. Тобто міліція хоче забезпечити відеокамерами всі стратегічні напрямки Львова.

Нагадаємо, 28 лютого, на засіданні сесії Львівської міської ради депутати проголосували за ухвалу "Про затвердження комплексної програми профілактики злочиності у Львові на 2013-2015 роки".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.