Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

styknews.info

Четвер, 10 жовтня 2013, 12:28

Невідомі у Львові намагались пограбувати гросмейстера Андріана Михальчишина (Оновлено)

Вчора, 9 жовтня, у Львові невідомі здійснили спробу пограбування гросмейстера Андріана Михальчишина.

Про це у соціальних мережах повідомив його син, народний депутат Юрій Михальчишин.

«Годину тому у Львові спробували пограбувати мого батька. Найімовірніше − спроба залякати родину. Вони про це дуже сильно пошкодують», − написав він.

Речник ГУ УМВСУ у Львівській області Світлана Добровольська повідомила Варіантам, що в Сихівському райвідділі міліції вчора зареєстрована заява львів'янина (рік народження - 1954) про те, що невідомий шахрайством намагався заволодіти його мобільним телефоном. Розпочато досудове слідство за частиною 1 статті 190 ККУ.

Зазначмо, що батько Юрія Михальчишина Адріян народився саме 1954 року.

До слова, за даними ЗМІ, гросмейстер Михальчишин є громадянином Словенії і це може підтвердити посольство Словенії в Україні. 

Нагадаємо, у день пограбування на вулиці Шота Руставелі у Львові виявлено надпис російською мовою "Убей Бендеру" і п’ятикутну зірку.

22 вересня невідомі на будинку старого ЦУМу, що на площі Ринок, вивісили банер із зображенням простреленої голови мера Андрія Садового.

Раніше,  12 серпня у Львові на вулиці Шота Руставелі з'явилися постери, на яких зображено нардепа від "Свободи" Юрія Михальчишина з цяткою на лобі, яка імітує постріл.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.