Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Четвер, 10 жовтня 2013, 17:37

У центрі Львова профспілки протестували проти низьких зарплат та пенсій

Сьогодні, 10 жовтня, у центрі Львова біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулось Профспілкове віче до Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю.

На мітингу зібралось близько 200 осіб, інформує кореспондент Варіантів. Основними вимогами було невдоволення заробітньою платою, пенсією та діяльністю уряду загалом.

«Ми маємо відстовати свої права та інтереси. Якщо уряд неспроможний себе проявити, ми будемо вимагати його відставки», − зазначив голова об‘єднання профспілок Львівщини Роман Дацько.

Також на віче були присутні представники профспілки вугільної промисловості, які невдоволені політикою уряду.

«Сюди ми прийшли з вимогами одними. Я 40 років пропрацював в вугільній промисловості, і такого ще не чув, щоб вугілля не було потрібне нікому. У нас вже 2 роки лежить 250 тис. тонн вугілля. Навіщо нам Російський газ, як маємо своє. Ми попросили губернатора, щоб приїхав до нас в Червоноград. Вже пройшов місяць. Якщо ніхто не з'явиться, ми будемо діяти далі», − зазначив голова Львівської територіальної організації профспілки вугільної промисловості Львівщини Олег Турчинов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.