Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

photo-lviv.in.ua

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 09:41

На базі львівського Поштамту запрацює перший в Україні центр обслуговування громадян

Сьогодні, 11 жовтня, відкриють перший в Україні Мультисервісний центр обслуговування громадян на базі Поштамту у Львові.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

З нагоди відкриття в адмінбудинку львівського Головпоштамту відбудеться електронна презентація Мультисервісного центру, а також представлення нової пакувальної тари для поштових відправлень.

Зазначимо також, що у новому Центрі обслуговування споживачів, крім традиційних поштових послуг (надіслати листівку, лист, бандероль, оформити підписку на пресу), можна буде отримати 40 видів адміністративних послуг (оформити субсидію, пенсію, свідоцтво тощо). Також буде можливість замовити кур’єрську доставку, сплатити за комунальні послуги, роздрукувати «Електронний квиток» на будь-який вид транспорту, оформити грошовий переказ, кредит та скористатись послугами Державної реєстраційної служби та Міграційної служби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.