Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

permoboz.ru

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 13:09

110 осіб та 21 одиниця техніки залучена до пошуку зниклої в львівській каналізації дитини

До пошуків хлопчика, який вчора упав в каналізаційний колектор, залучено 110 людей та 21 одиниця техніки. Усі служби продовжують шукати хлопчика на вулиці Варшавській та Винниця. 

Про це прес-служі Львівської міськради розповів Віктор Іваніцький, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

«До пошуків залучено 110 людей та 21 одиниця техніки. Працюють також спеціалісти ЛМКП «Львівводоканал» - 25 осіб та 5 одиниць техніки, водолази. Постійно під землею знаходиться 15 осіб. Зараз проходять ділянку на вул Винниця-Варшавська», - розповів Віктор Іваніцький.

Як поінформувала Ірина Гримак, в.о. голови Залізничної районної адміністрації, сьогодні водолази також працювали на очисних спорудах.

«5 груп МНС йдуть від очисних споруд у напрямку до вул Роксоляни проти течії. Ще 1 групу скерували на місце безпосереднього падіння дитини – на вул Широку», - додала Ірина Гримак.

Нагадаємо, вчора у Львові в Залізничному районі 2,5-річний хлопчик упав в каналізаційний люк.

Сьогодна повідомлялося, що рятувальники повторно пройдуть весь колектор, аби відшукати зниклого хлопчика.

Водночас прокуратура міста Львова перевірить посадовців міськради через зникнення дитини у каналізації. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.