Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

stadion.lviv.ua

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 16:37

5 листопада Олімпійський комітет офіційно затвердить заявку України на участь в Олімпіаді 2022

5 листопада, на Генеральній асамблеї МОК України Олімпійський комітет офіційно затвердить заявку України на участь в Олімпіаді 2022.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, передає прес-служба Львівської міської ради.

Інформацію Вілкул озвучив сьогодні, 11 жовтня, на засіданні Організаційного комітету з питань підготовки пропозицій до проекту заявки про здобуття права на проведення у 2022 році зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор в Україні.

Після затвердження заявки 5 листопада до МОК буде надіслано декларацію про наміри подання заявки на проведення у Львові Зимових Олімпійських Ігор 2022 року.

"14 листопада, буде надіслано до МОК офіційний лист-декларацію про наміри нашої держави подати заявку на право проведення Зимової Олімпіади 2022. У березні 2014 року до МОК буде подано заявковий файл і гарантійні листи від НОК та керівництва міста Львова», - додав Олександр Вілкул.

Офіційний список міст-кандидатів можна буде побачити в липні 2014 року.

Нагадаємо, що до 14 листопада Україна має офіційно задекларувати наміри про подання заявки на проведення у Львові Зимових Олімпійських Ігор 2022 року. У заявковому документі буде включено три місця проведення змагань: Львів, Тисовець (Львівська область) та Боржава (Закарпатська область).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.