Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

varta.kharkov.ua

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 16:59

"Свобода" відхрещується від повідомлень щодо співпраці з сектою Догнала

Фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній ради заперечує інформацію щодо співпраці з сектою Догнала та називає це наклепом.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода». 

"10 жовтня газета «Експрес» вийшла із черговою низкою пасквілів на Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Одна із публікацій, із посиланням на інформацію деяких депутатів Львівської обласної ради, розповідає про те, що начебто «сектою догналівців керує ВО «Свобода», - йдеться у повідомленні.

Таким чином, фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді заявляє, що ці звинувачення – брехливі і наклепницькі і вимагає їх спростувати.

До слова, депутат Львівської облради Олександр Ганущин розмістив на своєму Facebook написав, що йому надійшла відповідь за підписом начальника управління ДСО при ГУМВСу Львівській області.

З передостаннього абзацу Ганущин виставив таку цитату: "Також, у ході розслідування встановлено, що невідомі особи (жінки,котрі пробували зірвати засідання) пройшли у приміщення Львівської обласної ради разом з депутатами зазначеної ради Костюком М.І., Чехутом В.М., Дудою Л.О. і представлені постовому як їх помічники".

Нагадаємо, 3 жовтня, сесію Львівської облради, на якій розглядали питання сланцевого газу, зірвали жінки, які ймовірно були представниками секти Догнала.  

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.